Program: Erasmus+
Sektor: Kształcenie i szkolenia zawodowe
Akcja 2. Współpraca na rzecz innowacji i dobrych praktyk
Tytuł projektu: Start-Up Internationalisation in the agriFOOD industry
Numer projektu: 2018-1-ES01-KA202-050874
Okres realizacji: 01.10.2018-30.09.2020
Celem projektu jest opracowanie profilu kompetencji zawodowych, opisującego wiedzę, umiejętności i kompetencje, które powinien posiadać przedsiębiorca MŚP aby wdrożyć skuteczne praktyki internacjonalizacji w swojej firmie. Kolejnym etapem będzie stworzenie platformy szkoleniowej, która będzie narzędziem internetowym z modułowymi treściami szkoleniowymi dostępnymi jako otwarte zasoby edukacyjne dla przedsiębiorców z sektora MŚP w krajach europejskich.
Partnerzy projektu:
FEDACOVA (Federation of Food Industries of the Region of Valencia) - Hiszpania - koordynator
Sieć Badawcza ŁUKASIEWICZ – Instytut Technologii Eksploatacji - Polska
Instalofi Levante S.L.- FyG Consultores - Hiszpania
Power Net Consulting - Rumunia
TUERKIYE SUET ET GIDA SANAYICILERI VE UERETICILERI BIRLIGI DERNEGI- SETBIR - Turcja
Vocational Training Centre – VCVTC - Estonia
Kontakt: Katarzyna Skoczylas, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.